12 Haziran 2014 Perşembe

Bana bir fikir verin




Bu kutuyu çok sevdiğim bir arkadaşım boyayayım diye verdi.Ama ben üstündeki resmin gitmesini istemiyorum.Siz nedersiniz ne yapayım kız kalsın ama gerisini nerenge ve nasıl boyayayım fikirlerinize ihtiyacım var

8 yorum:

  1. Resim gerçekten guzel. Kırık beyaz derim ben, alternatif olarak pudra pembe yada bebek mavisi olabiilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kırık beyaz bende düşünmüştüm ama pudra pembede iyi fikir teşekkürler

      Sil
  2. madem ortadaki kız kalacak yine varak rengi derim ben naçizane!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında en yakışanı o ama arkadaşım pek istekli değil o yüzden kararsız kaldım arkadaşımı ikna etmeye çalışıyım yada yapıyım gitsin emri vaki olsun:)))

      Sil
  3. Bence kenar kısımlarına mum sürüp kırık beyaza boya zımparala sonra da kahverengi ile eskit.Kurtaramıyorum yakamı Elif'im bu eskitmeden illa seni de bulaştırayım istiyorum şu an.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bulaşıcam az kaldı yapabilirmiyim sence malzeme var aslında açılışı yapıyım diyorum.

      Sil
  4. Bence önce cercevenin etrafinda kalann tum yuzeyi once doku olusturacak sekilde rolyef macunu ile kapla, boylece oval bir cerceve icinde derinde kalır resim, sonra rolyef kuruyunca resim icindeki renk tonları ile sunger ile pıt pıt boya, en son da antiquin ile eskit, hatta cerceve kenarlarina ve kapak kismina da hazir danteller ve kucuk cicek,metal aksesuarlarla susle. Ama renk mutlaka resim icindeki tonlarda olsun.

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkürler sizden enteresan şeyler çıkacağını biliyordum dantel fikrine özellikle bayıldım usta fikri başka oluyor işte kafamda birçok şey oturdu sağol sağol sağol

    YanıtlaSil