2 Nisan 2015 Perşembe

limonlu tepsi

Yine bir tepsi değerlendirme.Ahşap boyamadansa böyle tepsileriboyamak daha çok zevk veriyorZemini sarı olduğu için yine sarılı birşey yapayım dedim ve bu peçeteyi gözüme kestirdimPuantiye gitmez diye çizgi denedim.Biraz zorladı enamelle boyadığım için bazı yerlerde boyalar kalktı rotüş yapmak zorunda kaldımSonuç bu orantılı olmadı çizgiler ama idare ederÇok sevdiğim dişhekimimin annesine gidecek umarım beğenir.....umarım sizde beğenirsiniz hayırlı haftalar ve haftasonları diliyorum selametle

8 yorum:

  1. Çook güzel olmuş canım.Değerlendirmek gibisi var mı?

    YanıtlaSil
  2. merhaba , ben ahşap boyama işine yeni merak saranlardanım . daha birçok öğrenmem gereken ince nokta var. çizgili boyama bunlardan birtanesi.:)
    bantla mı yaptınız acaba ? birkaç denemede bantın yapışan yerleri daha kalın katmanlı oldu ve beni rahatsız etti. sizin tepsiniz sanki makineden çıkmış , kusursuz gözüküyor. ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ilk defa yaptım bantla yaptım.Üstünden tekrar boyandığı için mi oldu acaba bilemedim.Kusursuz değil malesef ama fotoğrafda belli olmuyor güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim

      Sil
  3. çok güzel olmuş. iyi günlerde kullanılsın. sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. aaah harika olmuş canım ellerine sağlık ren desen uygulama vallahi bravoooooo.sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Zülüş nerde kaldı diyordum sağol canım güzel yorumun için sevgiler

      Sil
  5. çok güzel değerlendirme olmuş çizgiler çok şık durmuş el emeği hediye en kıymetlisi iyi günlerde kullanılsın sevgiler...:))

    YanıtlaSil